Olympus tips og triks

Dersom du bruker Olympus E‑M1 MARK II finner du mange nyttige tips på min hjemmeside om Olympus, Olympus tips og triks. Jeg håper tipsene kan gjøre sitt til at flere våkner opp, og kanskje tenker, shit det der var smart. Og at enda flere får lyst til å sette opp kamera akurat slik de ønsker. Det er lett å bare la kamera stå på standardinnstillingene, men E-M1 MKII er et avansert kamera med muligheter langt utover standardinnstillingene med mange avanserte løsninger som man bør se nærmere på. De forskjellige anbefalingene er beskrevet trinn for trinn, med en forklaring på hvorfor de forskjellige løsningene er valgt. Hvis du har tips, eller kommentarer på innstillinger jeg foreslår, så vil jeg veldig gjerne høre fra deg.

Søkeren, som på  E-M1 Mark II er elektronisk kan blant annet stilles inn helt etter hvordan du ønsker den skal være, lys eller mørk, eller automatisk av og på. Les mer om min betrakninger rundt søker, og innstillinger jeg har gjort for å få den slik jeg ønsker, klikk her.

 

 

 

By |2018-05-20T23:21:51+02:00mai 20th, 2018|Nyheter fra Galleri Kai jensen|0 Comments

Leave A Comment