Endelig sommer!

Så kom endelig sommermåneden juni, den lyseste tiden i året. Varme late dager med sol fra blå himmel, og fotolys nesten døgnet rundt. Det kjennes på kroppen, for det strider en smule mot normalen å stå opp 03:00. Slik er det hvis man har ønsker om å fange det mjuke følsomme morgen lyset. Alternativet er kveldslyset, og det er absolutt ikke noe dårlig alternativ. Bildet over er tatt i det siste kveldslyset med Nikon D500, fikk endelig testet det nye kameraet. Autofokusen er av det beste jeg har vært borti, og 6400 iso fungerer helt fint, bildet over er tatt på 6400 iso. Ser frem til mange nye turer med dette kamera.

Det er forskjell på en sol som går ned, og en som står opp. Der solnedgangen lukker dagen og maner frem natten, bringer soloppgangen med seg løfter om en ny dag, nye muligheter og nye gleder.