Nikon D500

Nikon D500

Hva skal man si, D750 ypperlig til timelapse, med Wi-fi og 24,3 MP fullformat. Blir filene større er det ikke like brukenes til timelapse. D810 36,3 MP. Dette er allrounderen jeg bruker mest, fantastisk på landskap og makro, det henger også bra med på dyr og fuglefoto. Og så har vi nyankommeren i min Nikon familie D500 med 20,9 MP. Trodde en stund jeg skulle klare å stå i mot fristelsen.

Mye skryt fra kolleger, 10 bilder i sekundet, og en autofokus det skrytes hemningsløst av, så falt jeg for fristelsen. Og faller man for fristelsen er det bare å ringe Arnt Ove på Stavanger Foto, de leverer alltid. Har selv ikke fått tid til å testet D500, men forventningene er store. Har nå «limt» min 500 mm fast på D500, der tror jeg den skal få sitte en stund 🙂 Så snart jeg har fått tatt den i bruk skal jeg komme med en oppdatering. De som lurer på D5 så er det vel bare å si, out of my pricelimit! (Men om det ikke var andre fullgode alternativer ville man kanskje ikke hatt noe valg…)

PS: XQD kort som kommer på de nye modellene er visstnok helt råe sammenlignet med dagens kort. Blir nok en gøyal sommer 🙂

By |2016-12-12T18:06:27+00:00mai 27th, 2016|Nyheter fra Galleri Kai jensen|0 Comments

Leave A Comment