Nyanser av vår

Våren er for meg den fineste av alle årstider.  Som ut av ingenting dukker det opp mengder med blomster, og andre kryp som har ligget i dvale gjennom den lange mørke vinteren. For meg er det et lite under, at det kan være så mye liv gjemt i den kalde vintersnøen.

Våren er enn herlig tid hvor det gjelder å stoppe opp, trekke pusten og bare nyte. For plutselig, like fort som den kom, så vil våren være borte. Blåveisen vil visne inn og fuglesangen vil synge på siste akt. Så jeg nyter vårens nyanser til det fulle.

Som en indianer på jakt kryper jeg gjennom skogen, med blåveis og fuglesang i søkeren. Vårens nyanser, små øyeblikk av tid som fanges på brøkdelen av et sekund.

Ha en fin fotovår!

By |2016-12-12T18:06:43+00:00april 27th, 2015|Blomster, Makro, Vår|0 Comments

Leave A Comment