Stilleben høst

Stilleben høst

Bildet kan bestilles her, bruk feltet nedenfor til å fortelle meg om du ønsker å hente bildet i NIttedal, eller få det tilsendt pr post. Eller om du ønsker pris på en annen størelse.

[contact-form][contact-field label=’Fornavn etternavn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Adresse’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’/][contact-field label=’Hvis det er noe du lurer på kan du bruke det feltet her’ type=’textarea’/][/contact-form]

Produktbeskrivelse

Stilleben høst #1312-0174

Nysnøen har lagt seg over skogbunnen, men høsten vil ikke gi helt slipp enda.

Begrenset opplag
Dette bildet selges i et begrenset opplag, og er bare tilgjengelig i tretti kopier. Bildet er printet med høy kvalitet og signert av fotografen.

Størrelse, papir og innramming
Dette bildet er tilgjengelig i størrelse 60×60 cm og leveres printet på metall. Metallet gir bildet en helt egen karakter, er holdbart og solid. To metallskinner med hull for oppheng er festet bak på bildet, dette gjør opphenging enkelt. Metallskinnene løfter bildet 3 cm ut fra vegg og gir et eksklusivt inntrykk.

Sertifikat
Alle bilder i den begrensede serien leveres nummerert med et sertifikat, signert av fotografen. Sertifikatet er festet bak på bildet.

Signering
Alle bilder signeres i nedre venstre hjørne av fotografen, og hvilken serie 1/30 i venstre hjørne av fotografen.

Forsendelse
Bildene kan hentes hos Galleri Kai Jensen i Nittedal, eller sendt dit det måtte ønskes med post.