Det sorte får #1402-0696

Bildet kan bestilles her, bruk feltet nedenfor til å fortelle meg om du ønsker å hente bildet i NIttedal, eller få det tilsendt pr post. Eller om du ønsker pris på en annen størelse.

[contact-form][contact-field label=’Fornavn etternavn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Adresse’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Epost’ type=’email’/][contact-field label=’Hvis det er noe du lurer på kan du bruke det feltet her’ type=’textarea’/][/contact-form]

Produktbeskrivelse

Det sorte får #1402-0696

Jeg traff denne flokken på en vintertur til Valdres, alle kikket på fotografen som var meget fornøyd med samarbeidet. Særlig den sorte som stilte seg helt i utkanten av gjengen derav tittelen.

Begrenset opplag
Dette bildet selges i et begrenset opplag, og er bare tilgjengelig i tretti kopier. Bildet er printet på høykvalitetspapir og signert av fotografen.

Størrelse, papir og innramming
Dette bildet er tilgjengelig i størrelse 100×100 cm og leveres printet på lerret spent opp på en blindramme. Lerret gir et eksklusivt uttrykk i bildet, og passer særlig godt til dette bildet, en streng er festet bak på bildet slik at det lett kan monteres rett på vegg.

Sertifikat
Alle bilder i den begrensede serien leveres nummerert med et sertifikat, signert av fotografen. Sertifikatet er festet bak på bildet.

Signering
Alle bilder signeres i nedre venstre hjørne av fotografen, og hvilken serie 1/30 i venstre hjørne av fotografen.

Forsendelse
Bildene kan hentes hos Galleri Kai Jensen i Nittedal, eller sendt dit det måtte ønskes med post.