• Foredrag og undervisning
  • Levering av hjemmesider
  • Utsmykking
  • BIldesalg
  • Artikler hvor jeg leverer tekst og bilder

Hvem står bak Galleri Kai jensen?

Galleri Kai jensen

Galleri Kai Jensen holder til på Åneby i Nittedal, og drives av naturfotograf Kai Jensen. I tillegg til bildesalg fra galleriet holder jeg kurs innen bildebehandling og fotografering samt foredrag for lag og foreninger, firmaer og fotoklubber. Ta kontakt om du ønsker et foredrag, eller kurs for din klubb eller firma.

Fra bildearkivet leveres høykvalitets naturbilder fra hele Norge, fotografert med det beste av digitalt fotoutstyr. Motivområdene spenner vidt fra friluftsliv, fugl og dyr til makro og landskap. Samt mennesker i ulike aktiviteter.

Jeg er tilknyttet till NTB Scanpix. Følg denne linken og rett din forespørsel til NTB Scanpix

Har du spørsmål om bildekjøp eller annet hører jeg gjerne fra deg.

  • Telefon: +47 90693535
    Adresse: Ånebyveien 79B
    Epost: Kai@villmarksbilder.com

Ta kontakt for spennende foredrag!

Alaska: En spennende reise inn i Alaskas villmark. Nærmøter med grizzley, hvithodeørn og Alaskas storslagne landskap. 45 min
Grønland: Fra mitt oppdrag for «Wild Wonders of Europe». Vi reiser rundt i Diskobukta på Grønlands vestkyst og får oppleve isfjell, dyreliv og vill vakker natur. 45 min.
Nordmarka: Fra min debutbok «Mitt Nordmarka» som kom i 2006. En stemningsfull og vakker reise gjennom fire årstider i Nordmarka. 45 min.
Mine 113 beste bilder: Et inspirasjonsforedrag med et utvalg av mine 113 beste bilder og historiene bak bildene. 45 min.
En gjennomgang av verktøyene i Lightroom, med råd og tips. 45. min.
Tlf: 90 69 35 35
Epost: kai@villmarksbilder.com

no images were found

no images were found

Konfirmasjonsbilder

Vi tar konfirmasjonsbilder ute i felt, som oftest i konfirmantens nærområde. Mange foretrekker å gjøre unna fotograferingen før den store dagen, konfirmanten er da som oftest rolig og avslappet noe som gjenspeiler seg på bildene. En annen fordel er at vi kan velge en dag med gode værutsikter.

Prisen for et oppdrag er 3 000,- eks mva. Vi leverer minimum 10 bilder, et sett lavoppløselig for nett, og et sett høyoppløselig på minnepinne. Dere kan da selv bruke bildene slik dere ønsker til takkekort og print hos den dere måtte ønske.

Vi finner alltid egnede lokations på forhånd, slik at vi kan gi dere de beste bildene. Kjøring og bilderedigering er inkludert i prisen.

Ta kontakt så finner vi en dag som passer.

 

Ser frem til å høre fra dere.

Kontaktinfo
Kai Jensen
Tlf: 90693535

Vi holder til i lyse trivelige lokaler på Åneby

Utstyret jeg bruker

OM-D E-M1 Mark II

En liten kraftpakke spekket med innovative løsninger. 5-akset bildestabilisering gir opptil 6,5 lukkertrinn, noe som gjør håndholdte opptak på dårlige lukkertider mulig. Stabiliseringen gir også ekstremt stabile videoopptak i 4K.

Helt lydløst for opptak av fugler og dyr.

Nattopptak i lav belysning med Live Composite-modus. Her kan du faktisk se bildesammensetningen på skjermen mens bildet tas. Legg på en dæsj hodelys og se hvordan bilde vokser frem, avslutt når du synes bildet er eksponert godt nok.

Rå hastighet på 60 bilder i sekundet med enkelt fokus, og 18 raw filer i sekundet med kontinuerlig autofokus.

Tåler regn og er støvsikkert.

OM-D E-M1 Mark II er mitt førstevalg når jeg drar ut i naturen.

Stjernehimmel fotografert med Om-D E-M1 Mark II og 8 mm fish eye. Her har jeg brukt live composit i kamera og malt greine i forgrunnen med lys. Man kan følge med på hele prosessen på skjermen bak kamera og avslutte opptaket når man synes bildet ser bra ut.

M.ZUIKO DIGITAL ED 300mm 1:4.0 IS PRO

300 mm 4.0 gir samme utsnitt som en 600 mm på FF.
Kombinasjonen av stabilatorsystemet i kamera og stabilisatoren i objektivet gir mulighet for å ta bilder håndholdt på ekstremt korte lukkertider.
Fokusen er rask og presis.

Objektivet kan kombineres med Olympus sin 1,4 konverter MC-14.

Rådyrfamilie fotografert med Olympus 300 4.0 og E-M1 Mark II
En spennende situasjon der jeg benyttet elektronisk lukker, ikke en lyd fra kamera og rådyrfamilien spaserte rolig forbi meg.

Olympus 300 4.0 mm, mitt førstevalg på dyr og fugler.

Mitt førstevalg av Olympus objektiver

7-14 mm 2,8 PRO

7-14 er mitt førstevalg på landskap.

 

Olympus 12-100 4.0 is pro

Et av de mest brukervennlige objektivene jeg har benyttet. Tilsvarer 24-200 i 35mm formatet.Konstant blender er et stort pluss, samt bildestabilisering som sammen med kameraets bildestabilisering gir deg 6,5 lukkertrinns fordel.
Med 15 cm nærgrense får objektivet enda større bruksområdet.

Det er selvsagt moro med bra utstyr, men viktigtigere en godt utstyr er evnen til å se motivene. Det kan ikke godt utstyr hjelpe deg med.
Kai Jensen

Diverse annet utstyr

Sachtler Stativ DA 75 L

Legendariske Sachtler DA 75 har vært min trofaste følgesvenn i snart 20 år. Et solid og lett stativ som er raskt å sette opp, og som er stabilt. Beina kan legges i spagaten om man ønsker. Stativ kan jeg ikke klare meg uten, for optimal teknisk kvalitet under dårlige lysforhold er stativet helt nødvendig.

Stativ er et must for en naturfotograf

Foba Superball

Et robust og solid kulehode som jeg har brukt i snart tyve år.

Kulehode er veldig anvendelig og raskt å bruke.

Fotosekk

En skikkelig fotosekk skal tåle juling og samtidig beskytte utstyret. Lowepro sin trekker serie har jeg vært veldig fornøyd med. Sekken har plass til alt mitt fotoutstyr, og noe særlig mer hadde jeg ikke orket bære uansett.

Sekk er praktisk når man skal ha med seg mye, spesielt i ulendt terreng.