• Foredrag og undervisning
  • Levering av hjemmesider
  • Utsmykking
  • BIldesalg
  • Artikler hvor jeg leverer tekst og bilder

Hvem står bak Galleri Kai jensen?

Galleri Kai jensen

Galleri Kai Jensen holder til på Åneby i Nittedal, og drives av naturfotograf Kai Jensen. I tillegg til bildesalg fra galleriet holder jeg kurs innen bildebehandling og fotografering samt foredrag for lag og foreninger, firmaer og fotoklubber. Ta kontakt om du ønsker et foredrag, eller kurs for din klubb eller firma.

Fra bildearkivet leveres høykvalitets naturbilder fra hele Norge, fotografert med det beste av digitalt fotoutstyr. Motivområdene spenner vidt fra friluftsliv, fugl og dyr til makro og landskap. Samt mennesker i ulike aktiviteter.

Jeg er tilknyttet till NTB Scanpix. Følg denne linken og rett din forespørsel til NTB Scanpix

Har du spørsmål om bildekjøp eller annet hører jeg gjerne fra deg.

  • Telefon: +47 90693535
    Adresse: Ånebyveien 79B
    Epost: Kai@villmarksbilder.com

Ta kontakt for spennende foredrag!

Alaska: En spennende reise inn i Alaskas villmark. Nærmøter med grizzley, hvithodeørn og Alaskas storslagne landskap. 45 min
Grønland: Fra mitt oppdrag for «Wild Wonders of Europe». Vi reiser rundt i Diskobukta på Grønlands vestkyst og får oppleve isfjell, dyreliv og vill vakker natur. 45 min.
Nordmarka: Fra min debutbok «Mitt Nordmarka» som kom i 2006. En stemningsfull og vakker reise gjennom fire årstider i Nordmarka. 45 min.
Mine 113 beste bilder: Et inspirasjonsforedrag med et utvalg av mine 113 beste bilder og historiene bak bildene. 45 min.
En gjennomgang av verktøyene i Lightroom, med råd og tips. 45. min.
Tlf: 90 69 35 35
Epost: kai@villmarksbilder.com

no images were found

Konfirmasjonsbilder

Vi tar konfirmasjonsbilder ute i felt, som oftest i konfirmantens nærområde. Mange foretrekker å gjøre unna fotograferingen før den store dagen, konfirmanten er da som oftest rolig og avslappet noe som gjenspeiler seg på bildene. En annen fordel er at vi kan velge en dag med gode værutsikter.

Prisen for et oppdrag er 3 000,- eks mva. Vi leverer minimum 10 bilder, et sett lavoppløselig for nett, og et sett høyoppløselig på minnepinne. Dere kan da selv bruke bildene slik dere ønsker til takkekort og print hos den dere måtte ønske.

Vi finner alltid egnede lokations på forhånd, slik at vi kan gi dere de beste bildene. Kjøring og bilderedigering er inkludert i prisen.

Ta kontakt så finner vi en dag som passer.

 

Ser frem til å høre fra dere.

Kontaktinfo
Kai Jensen
Tlf: 90693535

Vi holder til i lyse trivelige lokaler på Åneby

Utstyret jeg bruker

Nikon D810

Nikon D810 er et fullformatkamera på 36,3 MP.  Noe som dekker alle behov dersom man ser bort fra skuddhastigheten som er på 5 bilder i sekundet. Det er også grunnen til at jeg også har et Nikon D3s hus som kamera nummer to. Med 36 megapiksler fordelt over et areal på 24 x 36 mm – fullformat – uten lavpassfilter, er det bare optikken som setter begrensinger for hvor skarpt det kan bli med D810.

D810 er mitt førstevalg når jeg drar ut i naturen.

Blåveis fotografert med Nikon 105 mm makro.

Nikon 500 mm 4,0

En tele bør ideelt være så kraftig som mulig, og ideelt sett også kunne håndteres uten stativ. En 500 mm møter begge disse kravene. Det er en stor fordel i mange tilfeller å kunne jobbe uten stativ, ofte ligger jeg med albuene godt plantet nede i bakken. Da kan jeg jobbe med spennende utsnitt, og best av alt så er jeg i øyehøyde med motivene.

Spurvehauk i soloppgang fotografert med Nikon 500 mm.

Nikon 500 mm, mitt førstevalg på dyr og fugler.

Gullrekka til Nikon

70-200 2,8

70-200 2,8 er et av mine favorittobjektiver. Skarpheten på objektivet er veldig bra med en fin boke. Også anvendelig med 1,4 konverter. Objektivet brukes på landskap, dyr og fugler. 70-200 2,8 tilhører Nikons gullrekke.

Nikon 70-200 2,8 mm, et allround objektiv egnet for det meste.

Nikon 24-70 2,8

24-70 2,8 Et meget anvendelig zoom objektiv som jeg benytter veldig mye.

Nikon 24-70 mm, et meget anvendelig zoom objektiv fra moderat vidvinkel til 70 mm. God nærgrense åpner for spennende motivområder.

Nikon 14-24 2,8

14-24 2,8, et skikkelig godt vidvinkelobjektiv som jeg benytter mye til landskap.

Nikon 14-24 2,8 et spennende og veldig skarptegnende objektiv. Her snakker vi skikkelig vidvinkel, fra 14 mm til 24 mm.

Det er selvsagt moro med bra utstyr, men viktigtigere en godt utstyr er evnen til å se motivene. Det kan ikke godt utstyr hjelpe deg med.
Kai Jensen

Diverse annet utstyr

Sachtler Stativ DA 75 L

Legendariske Sachtler DA 75 har vært min trofaste følgesvenn i snart 20 år. Et solid og lett stativ som er raskt å sette opp, og som er stabilt. Beina kan legges i spagaten om man ønsker. Stativ kan jeg ikke klare meg uten, for optimal teknisk kvalitet under dårlige lysforhold er stativet helt nødvendig.

Stativ er et must for en naturfotograf

Foba Superball

Et robust og solid kulehode som jeg har brukt i snart tyve år.

Kulehode er veldig anvendelig og raskt å bruke.

Fotosekk

En skikkelig fotosekk skal tåle juling og samtidig beskytte utstyret. Lowepro sin trekker serie har jeg vært veldig fornøyd med. Sekken har plass til alt mitt fotoutstyr, og noe særlig mer hadde jeg ikke orket bære uansett.

Sekk er praktisk når man skal ha med seg mye, spesielt i ulendt terreng.