Jeg er på vei til Stjørdal etter å ha besøkt Stavanger Foto i Stavanger, og Japan Photo Cewe i Bergen. Med meg på turen til Bergen og Stavanger var også Annika Johansen fra Olympus Norge. Jeg holdt foredrag om min erfaring med å bruke et mindre og mer kompakt system fra Olympus. Etter forelesningen gikk vi ut og testet utstyr, der alle deltagerne fikk mulighet til å låne Olympus MK II og objektiver. Nå går turen videre til Stjørdal Foto hvor jeg Lørdag 15. september holder nytt kurs.

I Stavanger og Bergen var det stor interesse. Mange ivrige kursdeltagere ville ut og prøve lånt Olympus utstyr etter forelesningen. I Stavanger gjorde vi en runde rundt vakre Breiavatnet, her var det ett yrende fugleliv, speilinger og masser av makro motiver. Ved en bekk som rant ut i Breiavatnet glitret høstfarget løv om kapp med refleksjoner i blått, de ivrigste kunne trolig blitt der resten av dagen. Også vakker gatekunst dukket det opp på veien rundt vannet. Alt i alt en veldig hyggelig dag i Stavanger, med flotte og ivrige kursdeltagere.

 

I Bergen var det duket for to økter. Begge økter ble gjennomført nede ved verftet hvor Japan Photo Cewe har sitt kurslokale. Et spennende område å teste utstyr i. Nærmiljøet er dominert av fantastisk gatekunst. Noen hundre meter unna kommer man inn i et område preget av gammel hus bebyggelse med trange brosteinsgater og frodige blomsterbed. Mange var blitt nysgjerrige på  Olympus sin 300 millimeter under foredraget, etter å ha prøvd den var det tommelen opp og brede smil. Nærgrensen på Olympus sin 12-100 ble også kommentert, oj kan man gå så nære!

Nå går turen videre til Stjørdal. 15. sept holder jeg der kurs hos Stjørdal Foto. Blir spennende å treffe gjengen som har meldt seg på der oppe. Ønsker du å delta kan du sjekke på Stjørdal Foto sin Facebookside om det er ledige plasser.

We cannot display this gallery